LEGO Ultraljudsfarkost 71739

Spektakulrt NINJAGO 4-i-1-fordonslekset

lego 71739 ultraljudsfarkost
 • 725 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71739 SKU

Barn kan iscensätta häftiga äventyr från säsong 1 av LEGO NINJAGO tv-serien med denna moderna uppdatering av Ultraljudsfarkost (71739). 4-i-1-fordonet kan tas isär för att skapa en separat motorcykel, ett flygplan med kanoner med fjädermekanism och 2 terrängfordon. Leksaker som låter barn leva ut sin passion för ninjarollekar. Detta unika lekset innehåller 7 minifigurer, ninjorna Kai, …

Läs mer...

Priser LEGO Ultraljudsfarkost 71739

Lego.com LEGO.com 1 149 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Ultraljudsfarkost 71739

Barn kan iscensätta häftiga äventyr från säsong 1 av LEGO NINJAGO tv-serien med denna moderna uppdatering av Ultraljudsfarkost (71739). 4-i-1-fordonet kan tas isär för att skapa en separat motorcykel, ett flygplan med kanoner med fjädermekanism och 2 terrängfordon.

Leksaker som låter barn leva ut sin passion för ninjarollekar
Detta unika lekset innehåller 7 minifigurer, ninjorna Kai, Zane, Cole och Jay, plus ormkrigarna Mezmo och Rattla från Hypnobrai-stammen, och ger barn allt de behöver för att skapa spännande strider. En nyhet för juni 2021 är den helt nya samlarminifiguren gyllene Zane med ett ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.

Fantastiskt LEGO set för kreativ lek
LEGO NINJAGO lekseten transporterar barn till en värld fylld av roliga äventyr. Där kan de följa med sina modiga hjältar och strida mot ondskans krafter när de leker med en fantastisk samling coola leksaker, inklusive drakar, robotar och så mycket mer.

 • LEGO NINJAGO Ultraljudsfarkost (71739) är ett unikt 4-i-1-ninjafordon som kan tas isär till ett jetplan, en motorcykel och 2 terrängfordon, så att det roliga aldrig tar slut.
 • Actionspäckat lekset med 7 minifigurer: ninjorna Kai, Cole, Zane, Jay och Zane Legacy, som strider mot ormkrigarna Rattla och Mezmo från säsong 1 av NINJAGO tv-serien.
 • Barn har det spännande valet att flyga jetplanet med kanoner med fjädermekanism eller köra motorcykeln eller de 2 terrängfordonen. Det finns plats i vart och ett av de 4 fordonen för en ninjaminifigur.
 • Innehåller den gyllene samlarminifiguren Zane Legacy med ett litet ställ för att fira 10 år av NINJAGO leksaker.
 • Håll utkik efter fler speciella gyllene minifigurer i de 5 andra NINJAGO seten, som Elementturneringen (71735), Stenkanon (71736), Elddrakens anfall (71753) och X-1 Ninjamobil (71737).
 • Detta stridslekset för byggare från 9 år erbjuder kreativa barn en riktigt givande bygguppgift och är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent.
 • Ultraljudsfarkosten är 14 cm hög, 33 cm lång och 27 cm bred – precis lagom stor för att skapa berättelser hemma eller för lek på språng.
 • LEGO NINJAGO sortimentet innehåller ett brett urval av actionspäckade lekset som väcker ditt barns passioner och låter dem lära sig positiva ninjavärden som tapperhet, ärlighet och vänskap.
 • I över 6 decennier har LEGO klossar tillverkats av högkvalitativa material för att säkerställa att de är lätta att sätta ihop och dra isär – ninjafärdigheter behövs inte!
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga säkerhetsstandarder, som säkerställer att dina barn är i säkra händer med LEGO lekseten.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ultraljudsfarkost
SKU
71739
EAN
5702016912685
UPC
673419339391
Delar
725
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
1 149 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.