LEGO Djungelskövlare 71700

Lekset med rolig leksaksbuggy och minifiguren Lloyd fr raceraction

lego 71700 djungelskovlare scaled
 • 127 Delar
 • LEGO NINJAGO Tema
 • 71700 SKU

Barn som älskar att återskapa klassiska LEGO NINJAGO Legacy äventyr och har en passion för att leka med bilar lär gilla denna Djungelskövlare (71700). Efter att ha byggt ihop klossarna kan de planera spännande actionscener från Elementturneringen när ninjaactionfiguren Lloyd upplever storslagna äventyr i djungeln. Ett nytt och spännande sätt att bygga coola leksaker Instructions PLUS erbjuder …

Läs mer...

Priser LEGO Djungelskövlare 71700

Amazon.se Amazon.se -39% 79 kr Se
Proshop.se Proshop.se -24% 98 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO NINJAGO

Beskrivning LEGO Djungelskövlare 71700

Barn som älskar att återskapa klassiska LEGO NINJAGO Legacy äventyr och har en passion för att leka med bilar lär gilla denna Djungelskövlare (71700). Efter att ha byggt ihop klossarna kan de planera spännande actionscener från Elementturneringen när ninjaactionfiguren Lloyd upplever storslagna äventyr i djungeln.

Ett nytt och spännande sätt att bygga coola leksaker

Instructions PLUS erbjuder en digital och interaktiv guide till att bygga denna djungelleksak. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper yngre barn att bygga denna coola LEGO klossmodell.

De bästa byggseten för barn

LEGO NINJAGO äventyrsleksaker ger barn en inkörsport till en actionspäckad värld där de kan uttrycka sig själva med självständig lek och skapa berättelser om ninjakrigarna. Barn kommer garanterat att ha roligt när de leker med alla ninjaleksaker, inklusive djungelleksaker, jetplan, drakar, NINJAGO fordon och mer.

 • LEGO NINJAGO Legacy lekset med buggyn Djungelskövlare och ninjaactionfiguren Lloyd från säsong 4 av tv-serien. Barn som älskar ninjamodeller kan njuta av timmar av självständig lek eller dela allt skoj med sina vänner.
 • Detta byggset för barn innehåller en leksaksbuggy med stora gummidäck för racing och ninjaminifiguren Lloyd som svingar ett gyllene svärd. Barn får allt de behöver för att återskapa scener från Elementturneringen.
 • En modern uppdatering av fordonet Djungelskövlare från NINJAGO Masters of Spinjitzu, med cool fjädring som barn kan trycka ner för att få fordonet att hoppa upp. Barn kan iscensätta racertävlingar eller visa upp fordonet i sovrummet.
 • Denna leksak med 127 delar är en givande bygguppgift för pojkar och flickor från 7 år och är perfekt som födelsedagspresent till barn. Ninjabygget kommer att inspirera till fantasifulla lekar för barn som gillar de unga ninjakrigarna.
 • Detta LEGO NINJAGO ninjabygge och de små ninjorna är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med vart som helst. Leksaksbuggyn är 7 cm hög, 14 cm lång och 8 cm bred.
 • Du behöver inte slösa tid på att leta efter batterier till denna ninjaleksak! Det behövs inga batterier – allt som behövs för att ha roligt med detta set är barns aktiva fantasi.
 • Pappersinstruktioner är bra, men LEGO lekset erbjuder något ännu bättre för byggprocessen: digitala Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Life appen med lägen för att zooma och rotera och ett ”spökläge”.
 • LEGO NINJAGO samlarleksaker och miniactionfigurer ger barn en inkörsport till en spännande värld full av fantasiaction där de kan skapa berättelser med sina favoritninjor.
 • LEGO byggklossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO världen!
 • Dessa LEGO klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du får sinnesfrid med LEGO byggset.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Djungelskövlare
SKU
71700
UPC
673419318075
Delar
127
Tema
LEGO NINJAGO
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.