LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset 45681

Ta SPIKE Prime till nsta niv

lego 45681 education spike prime utbyggnadsset
  • 604 Delar
  • LEGO Education Tema
  • 45681 SKU

Inspirera dina högstadieelever att utforska avancerade konstruktioner och bibehåll deras STEAM-intresse med hjälp av LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset (45681). Setet med över 600 LEGO delar kan även kombineras med SPIKE Prime Set (45678) och den kostnadsfria SPIKE appen, för att ge elever och lärare en skjuts in i en spännande värld av robottävlingar.LEGO Technic och …

Läs mer...

Priser LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset 45681

LEGO.com LEGO.com 1 699 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Education

Beskrivning LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset 45681

Inspirera dina högstadieelever att utforska avancerade konstruktioner och bibehåll deras STEAM-intresse med hjälp av LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset (45681). Setet med över 600 LEGO delar kan även kombineras med SPIKE Prime Set (45678) och den kostnadsfria SPIKE appen, för att ge elever och lärare en skjuts in i en spännande värld av robottävlingar.

  • LEGO Technic och systemdelar i en snygg färgskala, med 2 stora hjul, kuggstänger, en Maker-platta för enkortsdatorer, en stor motor och en färgsensor.
  • Maker-plattan ger ett snabbt och enkelt sätt att ansluta valfri enkortsdator.
  • Kan kombineras med LEGO Education SPIKE Prime Set (45678) och den kostnadsfria SPIKE appen, för att ge över 10 timmars läroplansbaserad, tävlingsklar undervisning.
  • Omfattande webbaserade lektionsplaneringar och lärarstöd ingår.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Education SPIKE Prime Utbyggnadsset
SKU
45681
Delar
604
Tema
LEGO Education
LEGO pris
1 699 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.