LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Svårt att hitta

Njut av ett kreativt bygge och hitta balans med det hr konstsetet

lego 31197 andy warhols marilyn monroe
 • 3341 Delar
 • LEGO Art Tema
 • 31197 SKU

Om du gillar Andy Warhol eller Marilyn Monroe är det här setet för dig. Återskapa ikonisk konst med setet LEGO Art Andy Warhol’s Marilyn Monroe (31197). Fly från vardagen med en avkopplande aktivitet och lite egentid. Kreativt projekt. Återskapa Andy Warhols berömda popkonstporträtt av Marilyn Monroe. Lyssna på det medföljande soundtracket medan du bygger och fördjupa …

Läs mer...

Priser LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Fyndiq.se Fyndiq.se 1 564 kr Se
Amazon.se Amazon.se 1 799 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Art

Beskrivning LEGO 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Om du gillar Andy Warhol eller Marilyn Monroe är det här setet för dig. Återskapa ikonisk konst med setet LEGO Art Andy Warhol’s Marilyn Monroe (31197). Fly från vardagen med en avkopplande aktivitet och lite egentid.

Kreativt projekt
Återskapa Andy Warhols berömda popkonstporträtt av Marilyn Monroe. Lyssna på det medföljande soundtracket medan du bygger och fördjupa dig i en värld av konst och kreativitet där du får höra oväntade detaljer och berättelser kopplade till setet. Avsluta bygget med en exklusiv signaturbricka och visa upp din konst på en vägg eller hylla.

Praktiskt och kreativt
Du behöver inte vara konstnär eller ha en samling LEGO modeller för att njuta av tillfredsställelsen i att slutföra det här väggkonstsetet. När det är klart har du ett verk att stolt visa upp. Det här setet från LEGO Art är en del av en samling inspirerande byggset för vuxna som är intresserade av popkultur, konst, design och arkitektur. Seten är en perfekt gåva till alla (inklusive dig själv) som är ute efter ett nytt projekt.

 • Du kan skapa det speciella setet LEGO Art Andy Warhol’s Marilyn Monroe (31197), med ett ikoniskt konstverk med 4 unika byggalternativ. Visa upp det färdiga verket på väggen efter din kvalitetstid med att bygga det.
 • Släpp loss din kreativitet med ett LEGO set med 3 332 delar som innehåller 9 kanvasplattor, en exklusiv signaturbricka, klossbyggd LEGO ram, unik ny upphängningsdel och klossdelare för enklare ombyggnad.
 • Med det här setet kan du fördjupa dig i din passion för kreativitet samtidigt som du bygger ett unikt konstverk. Det medföljande soundtracket låter dig dyka djupare in i konstsetet och lära dig nya detaljer om det.
 • Utforska din kärlek till Andy Warhol eller Marilyn Monroe medan du bygger och visar upp det här snygga setet. Det blir en fängslande gåva till dig själv eller andra byggare i ditt liv som älskar engagerande, kreativa projekt.
 • Det här 4-i-1-konstverket har formen av en kvadrat med 40 cm långa sidor. Det gör sig strålande på en vägg eller hylla, där dess autentiska detaljer ser till att det sticker ut i vilken samling som helst. Det här LEGO setet har 4 olika byggalternativ.
 • Du behöver inga batterier – det här konstsetet för vuxna erbjuder ett avkopplande, uppslukande bygge med LEGO delar och ett unikt soundtrack. Fly vardagsrutinen och skapa ett vackert väggkonstverk.
 • Instruktionerna i soffbordskvalitet hjälper dig genom projektet, som börjar med en djupdykning i konsten innan du börjar bygga. När du börjar kan du lyssna på setets specialanpassade soundtrack.
 • LEGO Art modeller av ikoniska konstverk, musiker, Super Heroes och sithlorder är perfekta att visa upp och erbjuder dig en givande byggupplevelse medan du får lite egentid och följer din passion för kreativ konst och pyssel.
 • LEGO byggdelar uppfyller höga kvalitetskrav, vilket säkerställer att de är enhetliga, kompatibla och fungerar varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar testas för att säkerställa att varje LEGO Art byggset uppfyller stränga säkerhetsstandarder, vilket gör Andy Warhols väggkonstverk med Marilyn Monroe lika robust som vackert.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Andy Warhols Marilyn Monroe
SKU
31197
EAN
5702016677683
UPC
673419319607
Delar
3341
Tema
LEGO Art
Ålder
18+ år
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
1 499 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.