LEGO Familjeäventyr med husbil 10946

Roligt campinglekset fr hela familjen

lego 10946 familjeaventyr med husbil
 • 30 Delar
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10946 SKU

Leksaken LEGO DUPLO Town Familjeäventyr med husbil (10946) är fullspäckad med aktiviteter och pedagogiska möjligheter som föräldrar och små barn kan dela. Iscensätt utomhuslekar för hela familjen. Ta en campingtur i skogen med ditt lilla barn och dela massor av roliga familjeaktiviteter. 3 av de vänliga figurerna får plats i husbilen, med avtagbar överdel för enkel …

Läs mer...

Priser LEGO Familjeäventyr med husbil 10946

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DUPLO

Beskrivning LEGO Familjeäventyr med husbil 10946

Leksaken LEGO DUPLO Town Familjeäventyr med husbil (10946) är fullspäckad med aktiviteter och pedagogiska möjligheter som föräldrar och små barn kan dela.

Iscensätt utomhuslekar för hela familjen
Ta en campingtur i skogen med ditt lilla barn och dela massor av roliga familjeaktiviteter. 3 av de vänliga figurerna får plats i husbilen, med avtagbar överdel för enkel åtkomst. Utrustningen kan lastas på taket för massor av roliga lekscenarier när husbilen körs, försiktigt, till campingplatsen. Tygtältet går snabbt och enkelt att sätta upp. Det finns en kanot för flodäventyr och en lägereld där familjen kan koka te och sitta för allsång med gitarren. Glöm inte att fånga familjens campingminnen med kameran!

Handgripliga, pedagogiska leksaker för små barn
LEGO DUPLO sätter öppen lek, fritt uttryck och lekfullt lärande i förskolebarns händer. Med DUPLO lekset kan föräldrar och små barn dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar när de leker tillsammans.

 • LEGO DUPLO Town Familjeäventyr med husbil (10946) är ett färgglatt lekset fullspäckat med roliga familjeaktiviteter och pedagogiska möjligheter som föräldrar och små barn kan dela.
 • Innehåller 4 DUPLO figurer – man, kvinna, flicka och pojke – en husbil med snurrande hjul och avtagbart tak, ett tygtält, kanot och roliga tillbehör.
 • När barn iscensätter fantasifulla campingäventyr utvecklar de finmotoriken och lär sig värdet av med kvalitetstid med familjen.
 • Detta aktivitetsspäckade lekset erbjuder oändligt lekfullt lärande för barn från 2 år och ger föräldrar möjligheten att dela värdefulla utvecklingsmässiga milstolpar med sitt förskolebarn.
 • Leksetet är 14 cm högt, 7 cm brett och 9 cm djupt men kan arrangeras om på olika sätt och kombineras med andra LEGO DUPLO leksaker.
 • Bygginstruktionerna innehåller en rolig bildberättelse med delar från setet för att göra det kreativa byggandet och de fantasifulla lekarna ännu roligare.
 • Alla LEGO DUPLO lekset är smart utformade med fantasifulla funktioner som uppmuntrar till fri, utvecklande lek som föräldrar kan dela med sina små byggare.
 • LEGO DUPLO lekset uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp, placera och ta isär – så har det varit sedan 1969.
 • LEGO DUPLO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga barnsäkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Familjeäventyr med husbil
SKU
10946
EAN
5702016911053
UPC
673419338387
Delar
30
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.